Loading...

Body Weight CoachПрактика

Методът Eurodiet


zaedno_770x0_scale_478b24840a
 Методът Eurodiet е структурирана, дългосрочна програма за редукция на теглото (отслабване) с помощта на специални диетични, здравослони храни, която се прилага под медицински (диетологичен) контрол. По метода работят медицински специалисти, преминали специализирано сертификационно обучение. Програмата включва 4 фази , 2 от които представляват кетогенна диета. За разлика от популярната високомазнинна кетогенна диета, в първите две фази на метода Евродиета се използва високопротеинова, нискомазнинна кетогенна диета, което осигурява по-висока ефективност и по-малко нежелани странични ефекти.
 
 Методът Евродиет е с повече от 30 годишен научен опит. Разработката на храните отнема 10 г. и освен множество лекари, диетолози и психолози в разработването им участват и готвачи с звезди Мишлен, за да бъде диетичния продукт максимално вкусен. Това също осигурява и дълготрайното спазване на режима, като към момента на българския пазар се предлагат над 100 продукта. Еurodiet храните включват широк спектър от продукти с разнообразни вкусови качества, консистенция и 
форма, осигуряващи удобство и комфорт при спазване на режима. Сред храните са различни видове шоколадови десерти, бисквити, кремове, палачинки, но също така супи, хляб, протеинова паста, различни видове чипсове, снаксове и соленки. Храните са лесни за приготвяне, неизискващи никаква или почти никаква допълнителна подготовка, лесни 
за употреба. Тези продукти не съдържат ГМО, използват ограничен брой добавки, отговарят на 
най-високите критерии по отношение на регулаторните изисквания и имат висока биологична 
стойност, тъй като протеините в тях идват от 5 различни източника, което е най-доброто възможно съчетание.
 
Ако страдате от затлъстяване и желаете да се възползвате от метода Eurodiet, като преминете успешно през 4-те фази на програмата, е необходимо да се свържете със сертифициран специалист:
д-р Анна Йорданова- медицински директор и главен Евродиет консултант за България
доц. д-р Дарина Найденова Христова- Евродиет консултант (гр. Варна)
д-р Боряна Палатова- Евродиет консултант, главен Евродиет психолог
д-р Мария Русинова - Евродеит консултант София.
д-р Евелина Иванова - Евродиет консултант (гр.Бургас)
Николинка Николаева - медицински козметолог и сертифициран Евродиет консултант (гр. Бургас)
 
Ако не страдате от затлъстяване или не желаете да следвате диета, но имате нужда от удобни, готови за консумация, нискокалорични продукти с разнообразна консистенция и вкус, осигуряващи протейн с висока биологична стойност можете да се възползвате от код за отстъпка, любезно предоставен от Евродиет България на всички посетители на сайта Body Weight Coach.
 
Код  за отстъпка: BWC-10%
Свържете се с Еуродиет България на е-маил eurodiet.bulgaria@gmail.com, за да получите актуален списък с предлаганите продукти и техните цени.
Д-р Анна Йорданова

Този сайт използва "бисквитки" (cookies), с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече.

Разбрах